Спосіб обмеження цільового призначення об'єкта
Тільки зазначене
Опис обмеженнь цільового призначення об'єкта (за наявності)
пункт 9 Додатку 3 до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 р. № 483 «Заклади харчування, їдальні, буфети, кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи».
Цільове призначення об'єкта
Не вказаний
Додаткові умови оренди майна
Потенційний орендар повинен: 1. Відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»; 2. Реалізація харчової продукції повинна здійснюватися у відповідності до загальних вимог до організації харчування дітей в закладах освіти наведених у додатку 9 до САНІТАРНОГО РЕГЛАМЕНТУ для закладів загальної середньої освіти. Перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах, розміщених у закладах освіти наведено у додатку 10 до цього САНІТАРНОГО РЕГЛАМЕНТУ. 3. Додатково потенційний орендар повинен у складі документів своєї пропозиції подати: - копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT), органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - копію сертифікату на систему управління якістю, видану учаснику, відповідно до ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015), органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України на зареєстровані потужності згідно з реєстром відповідних потужностей; - копію сертифікату на систему екологічного управління, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT), органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - копію сертифікату на систему управління охороною здоров’я та безпекою праці, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT), органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - копію сертифікату на систему управління безпекою ланцюга постачання, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 28000:2008 (ISO 28000:2007, IDT), на зареєстровані потужності, згідно з реєстром відповідних потужностей; - довідку в довільній формі про наявність автотранспортного засобу (копія свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу), у разі залучення стороннього автотранспорту, також необхідно надати договір оренди (послуг), або інший документ (договір, угода), який підтверджує можливість користування цим транспортом, (автотранспорт повинен бути придатним для перевезення харчових продуктів); - копію особової медичної книжки водія автотранспортного засобу (відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150) перша та остання сторінки; - копію особової медичної книжки персоналу (відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150) перша та остання сторінки із відміткою про допуск до роботи. Медичний огляд персоналу має бути дійсним щонайменше на дату розкриття аукціонної пропозиції.