Оренда частини будівлі кіоску № 5-5-а розміщеного на пероні зі східної сторони вокзалу станції Ковель, площею 23.40 кв.м, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Ковель, вул. Ветеранів, 1-Д. Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (з обов’язковим погодженням інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).Розгорнути
Оренда частини будівлі кіоску № 5-5-а розміщеного на пероні зі східної сторони вокзалу станції Ковель,
площею 23.40 кв.м,
що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Ковель, вул. Ветеранів, 1-Д.
Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (з обов’язковим погодженням інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).
Об’єкт побудований та введений в експлуатацію у 2001 році, знаходиться в задовільному технічному стані.
Інженерне обладнання: електропостачання, водопостачання.
Майно передається без меблів та обладнання.Розгорнути
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єкта
Для отримання детальної інформації та ознайомлення (огляду) з потенційним об’єктом оренди пропонуємо звернутись за телефоном:
Ніна Флягіна
(0362) 26 95 10
Перелік та вимоги до оформлення документів
Перелік та вимоги до оформлення документів зазначено у публічному паспорті активу.
Додаткові відомості
Додаткові вимоги:
- наявність у Учасника аукціону щонайменше однієї діючої кав’ярні;
- погодження з Орендодавцем візуалізації інтер’єру та екстер’єру об’єкта оренди;
- об'єкт оренди має відповідати принципам інклюзивності, забезпечуючи безперешкодний доступ, комфорт та зручність для осіб з інвалідністю та категоріям маломобільних груп населення, відповідно до чинного законодавства та державних будівельних норм;
- Орендар має забезпечити в меню об’єкта оренди наявність основних категорій продукції, зокрема, але не виключно: класичні кавові напої (еспресо, капучино, лате тощо), чай (чорний, зелений, трав’яний), гарячий шоколад та/або какао, кавові напої з льодом, охолоджені чаї, лимонади, бутильована вода, свіжа випічка (круасани, слойки, мафіни тощо), традиційні та порційні десерти, можливість вибору альтернативного молока (безлактозного або рослинного) для приготування кавових напоїв.