Оренда частина платформи пасажирського перону вокзалу станції Яремче, праворуч виходу з будівлі вокзалу на перон, площею 12.00 кв.м, що знаходиться за адресою: Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, м. Яремче, вул. Свободи, 268. Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (за умови встановлення тимчасової споруди з обов’язковим погодженням зовнішнього вигляду, інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).Розгорнути
Оренда частина платформи пасажирського перону вокзалу станції Яремче, праворуч виходу з будівлі вокзалу на перон,
площею 12.00 кв.м,
що знаходиться за адресою: Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, м. Яремче, вул. Свободи, 268.
Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (за умови встановлення тимчасової споруди з обов’язковим погодженням зовнішнього вигляду, інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).
Об’єкт побудований та введений в експлуатацію у 1959 році, знаходиться в задовільному технічному стані.
Конструктивні елементи: тротуарна плитка.Розгорнути
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єкта
Для отримання детальної інформації та ознайомлення (огляду) з потенційним об’єктом оренди пропонуємо звернутись за телефоном:
Масюк Наталія
(0342) 59 22 56
Перелік та вимоги до оформлення документів
Перелік та вимоги до оформлення документів зазначено у публічному паспорті активу.
Додаткові відомості
Додаткові вимоги:
- наявність у Учасника аукціону щонайменше однієї діючої кав’ярні;
- встановлення Орендарем тимчасової конструкції з обов’язковим погодженням Орендодавцем візуалізації інтер’єру та екстер’єру об’єкта оренди;
- об'єкт оренди має відповідати принципам інклюзивності, забезпечуючи безперешкодний доступ, комфорт та зручність для осіб з інвалідністю та категоріям маломобільних груп населення, відповідно до чинного законодавства та державних будівельних норм;
- Орендар має забезпечити в меню об’єкта оренди наявність основних категорій продукції, зокрема, але не виключно: класичні кавові напої (еспресо, капучино, лате тощо), чай (чорний, зелений, трав’яний), гарячий шоколад та/або какао, кавові напої з льодом, охолоджені чаї, лимонади, бутильована вода, свіжа випічка (круасани, слойки, мафіни тощо), традиційні та порційні десерти, можливість вибору альтернативного молока (безлактозного або рослинного) для приготування кавових напоїв.