Оренда частини нежитлового приміщення конкорсу 4-поверхової будівлі Південного вокзалу станції Київ-Пасажирський (Літ. Г1), між 9 та 10 коліями, площею 108,30 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Київ, площа Вокзальна, 1. Мета використання: розміщення закладу громадського харчування без права продажу підакцизної групи товарів за умови встановлення конструкції запропонованого зразка або його еквіваленту з обов’язковим погодженням (матеріалів, зовнішнього та внутрішнього вигляду) з Орендодавцем.Розгорнути
Оренда частини нежитлового приміщення конкорсу 4-поверхової будівлі Південного вокзалу станції Київ-Пасажирський (Літ. Г1), між 9 та 10 коліями,
площею 108,30 кв.м,
що знаходиться за адресою: м. Київ, площа Вокзальна, 1.
Мета використання: розміщення закладу громадського харчування без права продажу підакцизної групи товарів за умови встановлення конструкції запропонованого зразка або його еквіваленту з обов’язковим погодженням (матеріалів, зовнішнього та внутрішнього вигляду) з Орендодавцем.
Об’єкт побудований та введений в експлуатацію у 2001 році, знаходиться в задовільному технічному стані. Розгорнути
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єкта
Для отримання детальної інформації та ознайомлення (огляду) з потенційним об’єктом оренди пропонуємо звернутись за телефоном:
Катерина Юрченко
(044) 333 10 60
Перелік та вимоги до оформлення документів
Перелік та вимоги до оформлення документів зазначено у публічному паспорті активу.
Додаткові відомості
- наявність у Учасника аукціону щонайменше одного діючого закладу харчування на території міста Київ та/або Київської області;
- об’єкт оренди облаштовується Орендарем відповідно до запропонованого Орендодавцем проєкту візуалізації зовнішнього виду об’єкта оренди, з обов’язковим попереднім погодженням матеріалів, зовнішнього та внутрішнього вигляду, а також технічних і дизайнерських рішень з Орендодавцем;
- об'єкт оренди має відповідати принципам інклюзивності, забезпечуючи безперешкодний доступ, комфорт та зручність для осіб з інвалідністю та категоріям маломобільних груп населення, відповідно до чинного законодавства та державних будівельних норм;
- об’єкт оренди має використовуватись як заклад громадського харчування формату піцерії. У складі меню основних страв (без урахування напоїв та десертів) не менше 70% від загальної кількості позицій повинні становити піци. Інші страви може бути включено у кількості, що не перевищує 30% від кількості основних страв та не можуть змінювати спрямування об’єкта оренди як піцерії. Напої та десерти формуються Орендарем на власний розсуд;
- у разі використання обладнання, призначеного для функціонування об’єкта оренди, що супроводжується виділенням пари, диму або запахів, має бути передбачене технічне рішення, яке виключає поширення стійких запахів;
- Орендар повинен забезпечити у меню об’єкта оренди наявність страв або окремих позицій адаптованих для споживання особами з особливими харчовими потребами, зокрема, але не виключно: безлактозні, вегетаріанські або веганські, а також позицій, що за своїми характеристиками можуть бути використані як дитяче меню;
- продукція, що реалізується на об’єкті оренди, має бути доступна у форматі індивідуального пакування, придатного для зручного транспортування та споживання поза межами об’єкта оренди.