Оренда пристінного кіоску № 23 розміщений на частині платформи пасажирської І вокзалу станції Львів, площею 12,80 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Львів, площа Двірцева, 1. Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (з обов’язковим погодженням інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).Розгорнути
Оренда пристінного кіоску № 23 розміщений на частині платформи пасажирської І вокзалу станції Львів,
площею 12,80 кв.м,
що знаходиться за адресою: м. Львів, площа Двірцева, 1.
Мета використання: розміщення кав’ярні без права продажу підакцизної групи товарів (з обов’язковим погодженням інтер’єру та екстер’єру з Орендодавцем).
Об’єкт побудований та введений в експлуатацію у 2001 році, знаходиться в задовільному технічному стані.
Інженерне обладнання: водопостачання, водовідведення, опалення – відсутнє; електропостачання – в наявності.
Майно передається без меблів та обладнання.Розгорнути
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єкта
Для отримання детальної інформації та ознайомлення (огляду) з потенційним об’єктом оренди пропонуємо звернутись за телефоном:
Надія Омельянівна Поворозник
(032) 226-15-64
Перелік та вимоги до оформлення документів
Перелік та вимоги до оформлення документів зазначено у публічному паспорті активу.
Додаткові відомості
- Учасник аукціону має бути власником або користувачем за договором (комерційної концесії, франчайзингу, ліцензійного договору чи іншого чинного договору, що надає право на використання торгової марки) мережі кав’ярень під однією торговою маркою. До складу такої мережі має входити не менше 3 (трьох) діючих кав’ярень;
- погодження з Орендодавцем візуалізації інтер’єру та екстер’єру об’єкта оренди;
- об'єкт оренди має відповідати принципам інклюзивності, забезпечуючи безперешкодний доступ, комфорт та зручність для осіб з інвалідністю та категоріям маломобільних груп населення, відповідно до чинного законодавства та державних будівельних норм;
- Орендар має забезпечити в меню об’єкта оренди наявність основних категорій продукції, зокрема, але не виключно: класичні кавові напої (еспресо, капучино, лате тощо), чай (чорний, зелений, трав’яний), гарячий шоколад та/або какао, кавові напої з льодом, охолоджені чаї, лимонади, бутильована вода, свіжа випічка (круасани, слойки, мафіни тощо), традиційні та порційні десерти, можливість вибору альтернативного молока (безлактозного або рослинного) для приготування кавових напоїв.